Gratis onlinekursus:

Hvad enhver bør vide om angst

Forstå de tricks, angsten laver med dig!

 

Hvad enhver bør vide om angst

Kurset afslører bl.a.:

Hvilke 3 umulige krav er du begyndt at stille, når du har fået angst?

Hvorfor – filan – kan du ikke få dem opfyldt?!

Præcis hvad bliver du nødt til at lave om på, hvis du skal af med din angst?

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få det gratis onlinekursus:


 

Onlinekurset giver dig afgørende viden, som du sandsynlig aldrig har hørt før. Så du snyder dig selv, hvis du ikke tilmelder dig. Og det mener jeg helt alvorligt. 🙂

 

Det siger andre om onlinekurset

Hej Lotte

Jeg synes dit gratis kursus er virkelig godt. Du beskriver angsten så enkelt og forståelig og på en ny og anderledes måde. Jeg har fået et anderledes og meget bedre indblik i angst og hvordan man kan arbejde med det. Du kommer med enkle og meget konkret forslag til hvordan man kan gribe det an. Det er rart at høre at man ikke kan gøre for det og med sin fornuft få det til at holde op, men at det mere drejer sig om at lære sin hjerne at fungere anderledes. Jeg har købt din bog Bekymringsfælden, som er god hvis man vil prøve at arbejde med sin angst.

Lise

 

Tak for dit onlinevideokursus om angst.

Du er meget konkret og kontant, og det kan jeg godt lide, at det ikke bliver for langhåret og pædagogisk. Jeg har lært noget og fået repeteret noget andet. Og jeg har grinet af mig selv, når jeg har læst beskrivelsen af generaliseret angst. Den bedste video er nok den om hvordan man reagerer på angst tanker, jeg kan godt se, at hvis jeg prøver at lade som om de ikke er der eller bliver bange for dem, duer det jo ikke…

Hilsen
Jeanette

 

Kære Lotte

Jeg har støvsuget nettet for viden om angst, og min sikkerhedsadfærd bragte mig til dig. Når man som angst er der, hvor nogen (helst nogle andre) bare må gøre noget for at tage det væk, toner du frem med myndighed og præcision. Og forklarer mig at jeg er i fuld gang med at vedligeholde angsten.

Jeg forstår at den ikke er farlig og at jeg ikke behøver tro på de katastrofer, min fantasi producerer. Det er et af de tricks, angst kan, og hjernens hormoner arbejder alligevel hurtigere end jeg kan nå at følge med. Så kan jeg jo egentlig lige så godt lave noget andet. Vaske op fx. Skrive en indkøbsseddel.

Onlinekurset fik mig til at købe dine online e-bøger som bruger samme myndighed og præcision. Og er enormt lette at forstå og bruge.

Dit nyhedsbrev er idag det eneste jeg abonnerer på, jeg har ikke brug for andre.

Ingen kan være i tvivl om at du forstår angst og jeg har 100 % tillid til at du ved, hvordan man lever med angst og gør noget ved den. Og det er altså en stor ros, for tillid er ikke noget man som angst sådan går og rutter med ?

Efter online kurset, gik jeg i gang med Bekymringsfælden og bruger worrytime-appen til at notere mine bekymringer og vide, at de har det fint der.

Jeg har desværre ikke pengepung til terapi, men får utrolig meget ud af dine online ressourcer og kan kun opfordre til at der kommer flere!

Mange hilsner
Mor til 2

 

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...