Lotte Ingerslev, Psykoterapeut, M.A.

lotte ingerslevJeg var selv i mange år plaget af angst og fobier af al mulig forskellig slags – svær OCD (bl.a. det, man kalder ”Pure OCD”), generaliseret angst, sygdomsangst, panikangst, tandlægeskræk, elevatorskræk og flyskræk, samt usund og ødelæggende perfektionisme – Og jeg har desuden lidt af voldsom søvnløshed.

Det var såmænd så velkendt for mig, at jeg troede, at sådan var jeg bare indrettet, og at det måtte jeg bare lære at indrette mig efter – inde under facaden…

Det viste sig bare at være helt, helt misforstået!

Efter at have opdaget dét besluttede jeg mig for at uddanne mig til psykoterapeut inden for det, der før spændte ben for mig selv og så mange, mange andre mennesker.

Jeg har en 3-årig psykoterapeutisk uddannelse fra Dansk NLP Institut (godkendt som uddannelsessted efter tværministerielle evalueringskriterier), og terapien er derfor momsfritaget. Oveni har jeg desuden en 2-årig uddannelse som master-hypnoterapeut fra Hypnoseskolen. Uddannelsen har givet mig en solid baggrund og træning som psykoterapeut, men jeg anvender ikke NLP-teknikker i min behandling, da de ikke er videnskabeligt underbyggede.

Jeg har også en uddannelse som samlivsrådgiver for par.

Desuden har jeg en mastergrad fra Københavns Universitet, hvor jeg bl.a. har læst psykologi.

Ved siden af mit virke som psykoterapeut oversætter jeg desuden bøger, film og tv-serier – ren balsam for en hjerne med mange tanker … Jeg har tidligere været gymnasielærer i mange år, udgivet en lærebog, været medforfatter på en anden, holdt massevis af kurser, og desuden løst rådgivnings- og kommunikationsopgaver for bl.a. Microsoft, UNI-C og KMD.

Sammenlagt har jeg mere end 24 års erfaring med undervisning, kommunikation, menneskelig udvikling og motivation bag mig – fra både det offentlige og det private erhvervsliv.

Bekymringsfælden-fysisk-forside2015-rammemluftJeg har skrevet bogen Bekymringsfælden – Sådan slipper du fri og lukker livet ind. Bogens dens redskaber og strategier kan bruges af alle, der kæmper med for mange unødige eller overdrevne bekymringer.

Jeg har arbejdet som selvstændig psykoterapeut med speciale i angstbehandling i over 14 år og har klienter fra hele Danmark.

Hver eneste dag har jeg den fantastisk livsbekræftende glæde at hjælpe mennesker over hele landet med at tage det terræn tilbage, som angsten havde erobret fra dem.

Sessionerne foregår online over Skype. Se kontaktinfo her >>

 

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...