Lotte Ingerslev, Psykoterapeut, M.A. og forfatter

lotte ingerslevJeg var selv i mange år plaget af angst og fobier af al muuulig forskellig slags – svær OCD (bl.a. det, man kalder ”Pure OCD”), generaliseret angst, sygdomsangst, panikangst, tandlægeskræk, elevatorskræk og flyskræk, samt usund og ødelæggende perfektionisme – Og jeg har desuden lidt af voldsom søvnløshed.

Det var såmænd så velkendt for mig, at jeg troede, at sådan var jeg bare indrettet, og at det måtte jeg bare lære at indrette mig efter – inde under facaden…

Det viste sig bare at være helt, helt misforstået!

Efter at have opdaget dét, besluttede jeg mig for at uddanne mig til psykoterapeut inden for det, der før spændte ben for mig selv og så mange, mange andre mennesker.

I stedet for at fortsætte med at lade angsten styre mit liv, er jeg blevet ekspert – altså ekspert i strategier for, hvordan du spiller spillet mod angsten, så du vinder over den og opnår det liv, du ønsker.

Jeg har en 3-årig psykoterapeutisk uddannelse fra Dansk NLP Institut (godkendt som uddannelsessted efter tværministerielle evalueringskriterier), og terapien er derfor momsfritaget. Oveni har jeg desuden en 2-årig uddannelse som master-hypnoterapeut fra Hypnoseskolen. Uddannelsen har givet mig en solid baggrund og træning som psykoterapeut, men jeg anvender ikke NLP-teknikker i min behandling, da de ikke er videnskabeligt underbyggede.

Jeg har også en uddannelse som samlivsrådgiver for par.

Desuden har jeg en mastergrad fra Københavns Universitet, hvor jeg bl.a. har læst psykologi.

Jeg har tidligere været bl.a. gymnasielærer, udgivet en lærebog, været medforfatter på en anden, holdt massevis af kurser, og desuden løst rådgivnings- og kommunikationsopgaver for bl.a. Microsoft, UNI-C og KMD.

Sammenlagt har jeg mere end 24 års erfaring med undervisning, kommunikation, menneskelig udvikling og motivation bag mig – fra både det offentlige og det private erhvervsliv.

Bekymringsfælden-fysisk-forside2015-rammemluftJeg har skrevet bogen Bekymringsfælden – Sådan slipper du fri og lukker livet ind. Bogens dens redskaber og strategier kan bruges af alle, der kæmper med for mange unødige eller overdrevne bekymringer.

Bogen lærer dig at spille angst-spillet, så angsten for alvor taber, og du går ud som vinder.

Førstehjælp til lavt selvværd og perfektionismeMennesker, der lider af angst, er meget ofte perfektionister eller har lavt selvværd.

Hvis man ikke arbejder målrettet med dette, kan det komme til at spænde ben for, at man for alvor kan komme af med angsten.

Derfor har jeg skrevet selvhjælps-e-bogen Førstehjælp til lavt selvværd og perfektionisme.

Den er et godt sted at starte, hvis du gerne vil slippe ud af de 9 tankefælder, man desværre kommer til at sætte for sig selv, når man lider af lavt selvværd eller perfektionisme.

Jeg har arbejdet som selvstændig psykoterapeut med speciale i angstbehandling i over 14 år og er efterhånden blevet hele Danmarks angstknuser.

Hver eneste dag har jeg den fantastisk livsbekræftende glæde at hjælpe mennesker over hele landet med at tage det terræn tilbage, som angsten havde erobret fra dem.

Sessionerne foregår online over Skype. Se kontaktinfo her >>

At begynde et behandlingsforløb er et stort skridt at tage. Det forstår jeg godt. Sådan ville jeg sørme også have det! Hvis du aldrig har mødt mig, læst, set eller afprøvet noget af mit materiale før, så anbefaler jeg, at du gør nogle af følgende ting:

  • Leder lidt rundt på hjemmesiden.
  • Kigger i den gratis brevkasse.
  • Downloader det gratis onlinekursusHvad enhver bør vide om angst“. Onlinekurset giver dig afgørende viden, du sandsynligvis aldrig har hørt før. Så tilmeld dig endelig. Ellers snyder du dig selv. Jeg mener det! 🙂

 

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...