Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/c/5/2/angst-strategier.dk/httpd.www/wp-content/plugins/security-malware-firewall/lib/CleantalkSP/SpbctWP/Scanner/ScannerQueue.php on line 73 Angst-strategier.dkOm Lotte Ingerslev - Angst-strategier.dk

Lotte Ingerslev, Psykoterapeut, M.A.

lotte ingerslevJeg var selv i mange år plaget af angst og fobier af al mulig forskellig slags – svær OCD (bl.a. det, man kalder ”Pure OCD”), generaliseret angst, sygdomsangst, panikangst, tandlægeskræk, elevatorskræk og flyskræk, samt usund og ødelæggende perfektionisme – Og jeg har desuden lidt af voldsom søvnløshed.

Det var såmænd så velkendt for mig, at jeg troede, at sådan var jeg bare indrettet, og at det måtte jeg bare lære at indrette mig efter – inde under facaden…

Det viste sig bare at være helt, helt misforstået!

Efter at have opdaget dét besluttede jeg mig for at uddanne mig til psykoterapeut inden for det, der før spændte ben for mig selv og så mange, mange andre mennesker.

Jeg har en 3-årig psykoterapeutisk uddannelse, og terapien er derfor momsfritaget. Jeg har også en uddannelse som samlivsrådgiver for par.

Desuden har jeg en mastergrad fra Københavns Universitet, hvor jeg bl.a. har læst psykologi.

Jeg har tidligere været gymnasielærer i mange år, udgivet en lærebog, været medforfatter på en anden, holdt massevis af kurser, og desuden løst rådgivnings- og kommunikationsopgaver for bl.a. Microsoft, UNI-C og KMD.

Sammenlagt har jeg mere end 24 års erfaring med undervisning, kommunikation, menneskelig udvikling og motivation bag mig – fra både det offentlige og det private erhvervsliv.

Bekymringsfælden-fysisk-forside2015-rammemluftJeg har skrevet bogen Bekymringsfælden – Sådan slipper du fri og lukker livet ind. Bogens dens redskaber og strategier kan bruges af alle, der kæmper med for mange unødige eller overdrevne bekymringer.

Jeg har også en blog – transkøn.dk – hvor jeg skriver om transkønsområdet.

Jeg har arbejdet som selvstændig psykoterapeut med speciale i angstbehandling i over 14 år og har klienter fra hele Danmark.

Hver eneste dag har jeg den fantastisk livsbekræftende glæde at hjælpe mennesker over hele landet med at tage det terræn tilbage, som angsten havde erobret fra dem.

Sessionerne foregår online over Zoom. Se kontaktinfo her >>

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...